Välj en sida

Chefsstöd på Psykologhuset

Vi erbjuder individuellt stöd för dig som är chef, oavsett befattningsnivå. Chefsstödet har som syfte att utveckla ditt ledarskap och dig i rollen som chef, men vägen dit kan variera beroende på dina specifika behov och målsättningar. Chefsstödet kan röra allt från det egna måendet och förebyggande av utmattning till konflikthantering eller utveckling av specifika färdigheter i ditt arbete som chef. Samtliga våra konsulter är utbildade psykologer som vågar utmana, ge feedback och stötta dig i en förändringsprocess.

Genom ökad självreflektion och insikt kan du som chef få ökat självförtroende gällande din förmåga att leda. Vi kan även hjälpa dig att bli bättre på att kommunicera – hantera svåra samtal och vara tydligare med att förmedla din vision. Du kan få öva dig i att uppmärksamma och berömma medarbetare samt att korrigera bakslag.

En bra chef levererar resultat, mår bra själv och utvecklar samtidigt verksamheten och medarbetarna. Vill du bli en ännu bättre chef? Välkommen till oss.

Kontakta vår seniora konsult Lina Sjöholm, leg psykolog på 040- 615 20 80 (reception) eller direkt på 0702-262523 för konsultation.

Läs mer i vår folder om Chefsstöd