Välj en sida

Våra psykologer

Alla psykologer hos Psykologhuset i Malmö har utbildning både i kognitiv beteende terapi (KBT) och psykodynamisk terapi (PDT). Hur vi arbetar kan variera något, välj någon av våra psykologer i menyn för att få mer information om respektive psykolog.

Personalen på Psykologhuset har utbildning i HBTQ-frågor.

Lina Sjöholm

Lina är legitimerad psykolog och arbetar med integrativ terapi som innebär att man arbetar aktivt med de problem som upplevs i nuet samtidigt som man undersöker grunderna till problemet. Den integrativa terapin tar stor hänsyn till individens komplexitet och verkar för att behandla ”hela” människan. Lina behandlar bland annat depressionsproblematik, panikångest, utmattning och relationsproblematik.

Lina arbetar med såväl individuella terapier som parterapier.

E-post: lina@psykologhuset.nu

Lina tar för tillfället endast emot par.

Jens Magnusson

Jens är legitimerad psykolog och har flera års erfarenhet av kliniskt psykologarbete inom vuxenpsykiatrin. Jens arbetar med olika problemområden såsom stress, nedstämdhet, kriser, relationella problem, missbruk, fobier och ångestproblematik. Han arbetar även med mindfulness och acceptans.

E-post: jens.psykologhuset@gmail.com

Jessica Hulse

Jessica är socionom samt stress- och friskvårdsterapeut. Hon har erfarenhet av barn- och familjeutredningar samt mångårig erfarenhet av att arbeta med grupper och individer med utveckling, förändringsarbete och stresshantering. För närvarande utbildar hon sig inom kognitiv beteendeterapi steg 1.

E-post: evahulse@icloud.com

Telefon: 0705-200465